PARTENERI

KIESS GmbH &CO. KG, Germania – echipamente si solutii pentru tratari suprafete prin sablare/ ecruisare, vopsire, filtrare/desprafuire  industriala 100% ecologica,  aspiratie industriala mobila sau stationara, umeda sau uscata, de  diverse materiale cu recuperare ecologica,  inclusiv pana la diametrul de 10 cm. Solutiile oferite sunt realizate la cele mai inalte standarde, pentru cele mai diverse domenii. Referintele de top mondial, plaseaza Kiess in postura de lider! Numele consolidat in ultimii 15 ani in Romania se reflecta in nenumarate referinte de prestigiu. Pentrua a va face o imagine, puteti vedea cateva scurte video-uri care va prezinta tehnologia Kiess.

Kiess – Inslatii de filtrare

Kiess – Camere de sablare si vopsire

Kiess – Masini de sablare

Kiess – Tehnici de sablare

TURBOTECNICA Srl  –  masini si solutii complexe de sablare cu turbine de la liderul de specialitate din Italia. Oferta cuprinde masini automate, 100% ecologice si realizate conform ultimelor standarde.  Solutii garantate la un pret convenabil.

NORBLAST SRL, Italia – cabinete de sablare /ecruisare cu aer comprimat, cu recuperare /recirculare respectiv filtrare automata orice tip de abraziv si operare fie manuala fie automata. Produsele Norblast sunt opere de arta vandute la pret de productie de serie! Cu ocazia aniversarii din 2012, a 35 de ani de la creerea firmei au fost prezentate intr-o serie de 78 de video-uri solutiile technologice ale firmei. Puteti remarca impactul solutiilor Norblast asupra unor technologii de varf ca industria aviatica, spatiala sau automobilistica.

POMETON SpA, Italia – pulberi metalice si materiale abrazive  de sablare de calitate extra, garantate, la pret convenabil. Putini productori pot oferi produse mai competitive decat Pometon!

STEAG POWER MINERALS GmbH , Germania – lider in Germania in domeniul abrazivilor de sablare nemetalici ( perle sticla, electrocorindon, abrazivi din plastic, abrazivi biologici, etc.) de calitate extra.

KREMLIN Ltd, Franta –  Preturile ofertate de Kremlin raportate la clitatea, gradul permanent de noutate si  serviciile oferite in garantie si post-garantie, sunt imbatabile! Referintele interne sunt de ordinul sutelor, in cele mai diverse domenii.

MARKGRAF-INDUSTRIE SERVICE , Germania – O firma de prestigiu care asigura produse germane de calitate pentru completarea optima a  solutiilor oferite.

MECCRIOS Srl  – asigura din pozitia de  lider in domeniu in Italia, cele mai competitive masini si solutii complete de sablare moderna, nedistructiva si de calitate extra cu gheata carbonica.